De forskjellige brikkene for arrangementsdagen for årets Trondheim Triatlon begynner å falle på plass og det ligger an til å bli meget god stemning for tilskuerne i Ilsvika for alle sansene!

Ørene:
Inne på stadion vil det bli jubel og oppdateringer av en eminent speaker som holder oss oppdatert over hva som skjer undervegs og hvem som er på vei inn og ut av skiftesonene.

Øyne:
Det blir det en jevn strøm av deltakere man kan heie på gjennom hele dagen. Det blir også ekstra tidtakning ved passeringspunkter ute på Byneset slik at alle kan følge sine favoritter og familie (forhåpentligvis sammenfallende!) og livestreaming på nett.

Magen:
På stadion vil det være kiosk med gode priser på grillmat og varm og kald drikke.

For at tilskuere skal ha en bra dag må deltakerne ha en bra dag. Mange er stresset før start på en triatlon, det er mye som må klargjøres og som alle tidligere år stiller Hank Sport med mekaniker som vil gi førstehjelp til sykler i nød.
Vi i Trondheim Triatlonklubb håper å se så mange som mulig langs løypa og i Ilsvika og vi gleder oss til å dele dagen med dere 26 august!

PS: Om du har lyst til å bidra så ta kontakt på denne lenken, vi trenger fremdeles noen flere frivillige for å lage Norges beste triatlon!
Du kan registrere deg direkte gjennom å sende inn opplysninger HER.