Trondheim Triatlon 21.8.2016 FOTO: OLE MARTIN WOLD

Trondheim Triatlon 21.8.2016
FOTO: OLE MARTIN WOLD

Påmeldingen til Trondheim triatlon 2018 vil bli annonsert. Informasjonen under gjelder påmeldingen til arrangementet i 2017.

Startliste finner du HER

Trondheim triatlon finner sted søndag 27. august 2017, med start klokken 1100. Informasjonsmøte og registrering foregår lørdag den 26. august fra klokken 1700.

Frist for påmelding til Trondheim triatlon er 15. juli 2017. Det er ingen venteliste, og etteranmelding ved oppmøte i arrangementshelga er ikke mulig. Det gis ikke refusjon på startkontingenten, uansett grunn. Startplassen er personlig, og kan ikke byttes eller overlates til andre.

Startkontingenten er 1200 kroner. Hvis en ikke ønsker deltagerskjorte, er startkontingenten 1150 kroner. Engangs- eller helårslisens er obligatorisk, og kjøpes i forbindelse med påmeldingen. Les mer om lisens HER

Aldersgrense 18 år. Det er kun individuell start på Trondheim triatlon. En kan med andre ord ikke melde seg på som et lag, og ta en etappe hver.

Løypa på Trondheim triatlon krever at du er vel forberedt til alle deler av konkurransen. Deltagere som ikke når land etter fullført svømmeetappe på 1,5 timer etter start, eller når skiftesonen etter fullført sykkeletappe 3,5 timer etter start, vil bli tatt ut av løpet.

Startkontingenten til Trondheim triatlon inkluderer startnummer og startmerker med navn, svømmehette, deltagerskjorte (valgfritt), skyss til svømmestart, drikke på løpeetappen, håndlaget medalje, og mat og drikke i målområdet.

Premiering til gull-, sølv-, og bronsevinnere uansett aldersklasse for herrer og kvinner, og til vinnerne av aldersklassene for begge kjønn: Junior 18-19, senior 20-39, og deretter masters i tiårsklasser.

Det gis ikke refusjon på startkontingenten, uansett grunn. Startplassen er personlig, og kan ikke byttes eller overlates til andre. Ved fulltegning vil det ikke opprettes noen venteliste, og etteranmelding ved oppmøte i arrangementshelga er ikke mulig.

Frem til 1. juli 2017 kan en, mot et gebyr på 200 kroner betalt av kjøper, selge sin startplass og eventuelle engangslisens. Ved salg benytter en lenken i eposten en fikk ved påmelding fra RaceTracker. Etter 1. juli 2017 kan startplassen ikke lenger selges.

Trondheim triatlon er et rent dugnadsarrangement, med Trondheim triatlonklubb som arrangør. Trondheim triatlon er et stort løft for oss, og overskuddet fra arrangementet går i sin helhet til å fremme triatlon som en idrett for alle.

Til sommeren vil Trondheim triatlonklubb stå bak ulike arrangementer på kortere distanser som gir flere muligheter til å være med i konkurranser og sette seg mål som triatlet. Les mer om Trondheim triatlonklubb på våre HJEMMESIDER. Som medlem hos oss får du blant annet tilgang til svømmetreninger, rabatterte svømmekurs, klubbtøy, klubbarrangementer og et godt klubbfellesskap. Har du en stor eller liten trøndertriatlet i magen ønsker vi deg hjertelig velkommen!