Trondheim Triatlon 2018 – NM langdistansetriatlon.

2018 utgaven av Trondheim Triatlon består i tillegg til den originale normaldistansen (olympisk) som har vært gjennomført de siste 5 år av NM langdistanse Trondheim triatlonklubb har etter søknad fått tildelt Norgesmesterskapet i langdistansetriatlon av Norges Triatlonforbund.
Arrangmentskomiteen har i tillegg besluttet å utvide arrangementet med en øvelse til, nemlig stafett.

PÅMELDING

LANGDISTANSE
Distansen for NM lang vil være 2400m svømming fra Munkholmen inn til Ilsvika, 94 km på sykkel i idylliske omgivelser på Byneset, og 24 km langs Nidelva og Kristiansten festning. Sykkelløypa vil være den samme som tidligere år, men med omvendt retning og 3 runder i rundløypa ute på Byneset. Løpeetappen vil være som tidligere år, men med 2 runder før man går i mål i Ilsvika.
Det vil også være mulighet for å delta på den lange utgaven av Trondheim Triatlon ved å stille i mosjonsklasse, men vi oppfordrer alle med klubbmedlemsskap og helårslisens til å stille i NM klassene.
Det vil bli både Elite og aldersklasser i henhold til Norges Triatlonforbunds konkurransereglement.

NORMALDISTANSE
Distansene er 2400m svømming, 50 km sykling og 12 km løping

STAFETT
Stafettkonseptet gir deg muligheten for å delta på lag fra din bedrift, idrettslag eller sammen med gode venner som gjennomfører en øvelse hver i den originale Trondheim Triatlon løypa. Etappene er da 2400m svømming, 50 km sykling og 12 km løping

Løypa på Trondheim triatlon krever at du er vel forberedt til alle deler av konkurransen. Deltagere som ikke når land etter fullført svømmeetappe på 1,5 timer etter start, eller når skiftesonen etter fullført sykkeletappe 3,5 timer etter start for normaldistansen, og 5 timer for langdistanse, vil bli tatt ut av løpet.

Startkontingenten til Trondheim triatlon inkluderer startnummer og startmerker med navn, svømmehette, deltagerskjorte, skyss til svømmestart, drikke på løpeetappen, håndlaget medalje, og mat og drikke i målområdet.

Påmelding:
Alle deltagere må ha gyldig lisens, i NM klassene må det løses helårslisens. Dette tar litt tid så husk å være ute i god tid med å bestille dette gjennom egen klubb. På stafettlaget må alle på laget ha godkjent lisens.
Følgende frister gjelder.
Innen 1. mai
Priser:
Langdistanse kr 1500
Normaldistanse kr 1200
Stafett kr 2000

Innen 1. juni
Priser:
Langdistanse kr 1700
Normaldistanse kr 1300
Stafett kr 2200
Denne fristen gjelder også for å få eget navn på startnummeret, påmelding etter denne dato vil ikke inneholde personifisert startnummer.

Innen 19.august
Siste mulighet for påmelding med følgende priser
Langdistanse kr 1900
Normaldistanse kr 1500
Stafett kr 2500

PÅMELDING

Kontakt arrangementskomiteen ved eventuelle spørsmål: lopsleder@trondheimtriatlon.no

Trondheim Triatlon 2018 samarbeider med Clarion Hotel & Congress på Brattøra som blir vårt racehotell. Priser og betingelser vil komme snart. Clarion Hotel & Congress

Trondheim triatlon er et rent dugnadsarrangement, med Trondheim triatlonklubb som arrangør. Trondheim triatlon er et stort løft for oss, og overskuddet fra arrangementet går i sin helhet til å fremme triatlon som en idrett for alle.

Til sommeren vil Trondheim triatlonklubb stå bak ulike arrangementer på kortere distanser som gir flere muligheter til å være med i konkurranser og sette seg mål som triatlet. Les mer om Trondheim triatlonklubb på våre HJEMMESIDER. Som medlem hos oss får du blant annet tilgang til svømmetreninger, rabatterte svømmekurs, klubbtøy, klubbarrangementer og et godt klubbfellesskap. Har du en stor eller liten trøndertriatlet i magen ønsker vi deg hjertelig velkommen!