Trondheim Triatlon 23. august 2020 .

Trondheim Triatlon 2020 blir de klassiske distansene med 2400m svøm fra Munkholmen til Ilsvika, 50 km sykkel rundt Byneset og 12 km løp rundt Krisiansten festning
Vi gjentar også suksessen med stafett, og håper på enda flere deltagere i denne klassen!


PÅMELDING

NORMALDISTANSE
Distansene er 2400m svømming, 50 km sykling og 12 km løping

STAFETT
Stafettkonseptet gir deg muligheten for å delta på lag fra din bedrift, idrettslag eller sammen med gode venner som gjennomfører en øvelse hver.

Løypa på Trondheim triatlon krever at du er vel forberedt til alle deler av konkurransen.
Deltagere som ikke når land etter fullført svømmeetappe på 1,5 timer etter start, eller når skiftesonen etter fullført sykkeletappe 3,5 timer etter start vil bli tatt ut av løpet.

Startkontingenten til Trondheim triatlon inkluderer startnummer og startmerker med navn, svømmehette, deltagerskjorte(valgfritt), skyss til svømmestart, drikke på løpeetappen, håndlaget medalje, og mat og drikke i målområdet.

Påmelding:
Alle deltagere må ha gyldig lisens, enten engangslisens eller helårslisens. På stafettlaget må alle på laget ha godkjent lisens.
Følgende frister gjelder.
Innen 1. mai
Priser:
Normaldistanse kr 1100
Stafett kr 2000

Innen 15. juni
Priser:
Normaldistanse kr 1600
Stafett kr 2200
Denne fristen gjelder også for å få eget navn på startnummeret, påmelding etter denne dato gir ikke mulighet til å bestille deltakerskjorte.

Innen 20.august
Siste mulighet for påmelding med følgende priser
Normaldistanse kr 1900
Stafett kr 2500

PÅMELDING

Kontakt arrangementskomiteen ved eventuelle spørsmål: lopsleder@trondheimtriatlon.no

Trondheim triatlon er et rent dugnadsarrangement, med Trondheim triatlonklubb som arrangør. Trondheim triatlon er et stort løft for oss, og overskuddet fra arrangementet går i sin helhet til å fremme triatlon som en idrett for alle.

Til sommeren vil Trondheim triatlonklubb stå bak ulike arrangementer på kortere distanser som gir flere muligheter til å være med i konkurranser og sette seg mål som triatlet. Les mer om Trondheim triatlonklubb på våre HJEMMESIDER. Som medlem hos oss får du blant annet tilgang til svømmetreninger, rabatterte svømmekurs, klubbtøy, klubbarrangementer og et godt klubbfellesskap. Har du en stor eller liten trøndertriatlet i magen ønsker vi deg hjertelig velkommen!