De forskjellige brikkene for arrangementsdagen for årets Trondheim Triatlon begynner å falle på plass og det ligger an til å bli meget god stemning for tilskuerne i Ilsvika for alle sansene!

Ørene:
Inne på stadion vil det bli jubel og oppdateringer av en eminent speaker som holder oss oppdatert over hva som skjer undervegs og hvem som er på vei inn og ut av skiftesonene.

Øyne:
Med Normaldistanse og stafett blir det en jevn strøm av deltakere man kan heie på gjennom hele dagen. Det blir også ekstra tidtakning ved passeringspunkter ute på Byneset slik at alle kan følge sine favoritter og familie (forhåpentligvis sammenfallende!) og
livestreaming på nett. For at alle deltakeren skal holde et jevnt høyt tempo på en lang dag har vi inngått et samarbeid med REDBULL for å holde energinivået deres oppe!

Som alltid har vi en glad gjeng med ivrige frivillige i hele løypa og på stadion. For å holde de på tå hev hele dagen har vi et flott samarbeid med Kjeldsberg kaffe som forsikrer oss om at de frivillige er våkne, smilende og varme!

Magen:
Vi sier ikke at de lettkokte grillpølser som vi har solgt før ikke var gode, vi mener bare at vi har noe MYE bedre i år. Gammelgården Lysklætt stiller opp med utsalg av mat rett fra gården. Kortreist, økologisk pølse, hamburger og mye mer!

Vi har også inngått avtale med Dromedar, de stiller med utstyr for å lage det aller meste av kaffedrikker, og hvem vet, kanskje har de med noen gode kaker også!

Arrangementskomiteen er også i samtaler med ytterligere mat- og drikkeleverandører, mere informasjon kommer!

For at tilskuere skal ha en bra dag må deltakerne ha en bra dag. Mange er stresset før start på en triatlon, det er mye som må klargjøres og som alle tidligere år stiller Hank Sport med mekaniker som vil gi førstehjelp til sykler i nød. Vi i Trondheim Triatlonklubb håper å se så mange som mulig langs løypa og i Ilsvika og vi gleder oss til å dele dagen med dere 26 august!

PS: Om du har lyst til å bidra så ta kontakt på denne lenken, vi trenger fremdeles noen flere frivillige for å lage Norges beste triatlon NM!
Du kan registrere deg direkte gjennom å sende inn opplysninger HER.